Könyvelés Bérszámfejtés Adótanácsadás Mérleg

           BÉRSZÁMFEJTÉS                                       MÉRLEG                               ADÓTANÁCSADÁS

bérszámfejtés
mérleg
könyvelés

A bérszámfejtés magába foglalja a munkaadó és a munkavállaló között fennálló jogviszonyok és egyéb jogviszonyban állók bér és bérjellegű juttatásaival, jövedelmeikkel kapcsolatos adó- és járulékfizetési kötelezettségeinek kiszámítását, nyilvántartását, igazolását, valamint az ezzel kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését. Alkalmi munkavállalás, Ekho szerinti adózás, megbízási szerződéses jogviszony specialitásit is figyelembe véve.

Minden cég életében a társaság működéséről és tevékenységének eredményéről évente egyszer mérleget beszámolót kell készíteni. Az évközi könyvelésen túl a törvény szerint különböző egyedi értékelésekre van szükség a mérleg forduló napjára vonatkozóan. A mérlegről és az eredményről a Cégbíróság, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé adatszolgáltatási és bevallási kötelezettség teljesítése.

Társaságok kettős könyvvitel szerinti teljeskörű könyvelése a Számviteli tv. által előírt jogszabályoknak megfelelően (Vevők, szállítók, bank, pénztár, vegyes, tárgyi eszköz könyvelése) Figyelembe véve az egyéni specialitásokat, havi, negyedéves, éves bevallási kötelezettségek teljesítése, KSH adatszolgáltatások teljesítése. Katás egyéni vállalkozások nyilvántartása és bevallási kötelezettség teljesítése